З'явилося відео обстрілу Ізраїлю і сектора Газа

Читать на русском
По території Ізраїлю минулої ночі було випущено близько 180 ракет з палестинського сектора Газа.

По території Ізраїлю минулої ночі було випущено близько 180 ракет з палестинського сектора Газа.

Як пише «Слово і Діло», такі дані навело видання The Times of Israel, цитуючи заяву ізраїльської армії.

צה"ל השמיד בניין נוסף של חמאס ברצועת עזה בעקבות ההסלמה בדרוםynet

Зазначається, що «в останні години суботи і рано вранці в неділю по Ізраїлю було запущено 180 ракет». Таким чином, загальне число ракет, запущених менш ніж за добу прихильниками радикальних угруповань з блокованого сектора по ізраїльській території, склало 430.

مقاتلات إسرائيلية تدمر مبنى يضم مكتب "الأناضول" بغزة (مشاهد أولية )وكالة الأناضول

Також наголошується, що ізраїльські сили «минулої ночі атакували 60 об'єктів на території Гази, довівши число цілей до 180».

Раніше повідомлялося, що палестинські радикали із сектора Газа з ранку суботи випустили понад 250 ракет по Ізраїлю. У відповідь, як повідомила прес-служба ізраїльської армії, військові вразили 120 військових об'єктів радикальних рухів ХАМАС й "Ісламський джихад" на території анклаву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

За даними ізраїльських військових, цілями атак є тренувальні бази, збройові цехи і тунелі, прориті під кордоном у південній частині анклаву. За підрахунками ізраїльтян, в результаті ударів в секторі Газа загинуло від п'яти до шести палестинських бойовиків. Телеканал Al Jazeera повідомив, що під час атак з повітря на різні райони Гази було вбито дев'ять палестинців.

Нагадаємо, напередодні армія оборони Ізраїлю заявила про запуск 90 ракет із сектора Газа. Кілька десятків снарядів були перехоплені. Також повідомлялося про удари у відповідь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: