Нетаньягу віддав наказ про нові удари по сектору Газа

Читать на русском
Командування армії оборони Ізраїлю вже почало перекидання до кордону з сектором Газа сьомої танкової бригади.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу в неділю, 5 травня, заявив, що віддав наказ армії завдати масованих ударів по об'єктах палестинських бойовиків у секторі Газа у відповідь на ракетний обстріл ізраїльської території.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

«Сьогодні вранці я розпорядився продовжити нанесення масованих ударів по терористичним елементам в секторі Газа для того, щоб перегрупувати війська навколо сектора і посилити їх танками, артилерією і піхотними силами», - заявив прем'єр перед початком засідання кабінету міністрів.

Командування армії оборони Ізраїлю вже почало перекидання до кордону з сектором Газа сьомої танкової бригади, щоб посилити військове угрупування у прикордонному районі, повідомив офіційний представник армії.

Він зазначив, що це робиться, щоб «мати у своєму розпорядженні достатні сили на випадок необхідності».

Інший представник армійського командування - генерал-лейтенант Джонатан Конрікус - повідомив журналістам, що, за оцінками, жорстке протистояння в цьому регіоні триватиме ще декілька днів.

Нагадаємо, напередодні армія оборони Ізраїлю заявила про запуск 90 ракет з сектора Газа. Кілька десятків були перехоплені. Також повідомлялося про відповідні ударах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: