Рабінович не домагався встановлення громадського контролю над «Інтером»

Читать на русском
Вадим Рабінович погрожував домагатися встановлення громадського контролю над Інтером. Але нічого для цього не зробив.

Народний депутат Вадим Рабінович не виконав обіцянку домогтися встановлення громадського контролю над телеканалом «Інтер».

Це зобов'язання він узяв на себе в квітні минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Рабінович вважає, що «Інтер» став «засобом захисту своїх господарів», яких ніхто не може критикувати, побоюючись реакції від журналістів каналу. «З огляду на таку несправедливість, я найняв групу міжнародних експертів, які мають проаналізувати роботу телеканалу «Інтер» протягом трьох років з метою перевірки його об'єктивності. Потім висновок експертів про діяльність «Інтера» я передам до Генеральної прокуратури та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою або позбавити «Інтер» ліцензії, або взяти канал під громадський контроль. Я буду зараз домагатися цього. Я тому спочатку роблю з міжнародниками оцінку роботи, а далі звернуся до парламенту, президента, прем'єр-міністра», – заявив депутат.

Однак станом на квітень Рабінович не звертався ані до президента, ані др Кабінету міністрів з цього приводу. Серед законодавчих ініціатив також не було жодної, яка могла б вирішити це питання. Тож нардеп обіцянку провалив.

Нагадаємо, Вадим Рабінович не виконав обіцянку подати законопроект, щоб зобов'язати віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка виплатити штраф за відмову України від участі в Євробаченні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: