Рабінович не оприлюднив обіцяну інформацію про «корупцію Абромавичуса»

Читать на русском
Вадим Рабінович обіцяв розповісти про корупцію Айварас Абромавичус при призначенні керівників української промисловості.

Народний депутат Вадим Рабінович не виконав обіцянку в ефірі телеканалу NewsOne оприлюднити інформацію про корупційну складову призначень Айварасом Абромавичусом ключових керівників української промисловості.

«Я сьогодні глибоко вивчив на базі матеріалів те, що сталося в країні з нашими реформаторами. І виявилося, що всі ключові галузі країни були призначені п'ятіркою іноземних реформаторів. І всі ці люди, яких призначили, були пов'язані з їхніми фірмами. Я це буду показувати, в тому числі, на вашому каналі. Ми їм кланялися, в першу чергу, там на чолі цієї піраміди стоїть Абромавичус. Він є автором знищення української промисловості. За Абромавичуса я вам покажу цю п'ятірку, я думаю, цього тижня», – сказав депутат 25 січня.

Рабинович пообещал обнародовать информацию о коррупции руководителей украинской промышленностиСлово і Діло

Але в період із 25 січня до 21 березня на жодному з ефірів NewsOne або на іншому каналі Рабінович інформацію про корупцію Абромавичуса не озвучував. Таким чином, обіцянка провалена.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вадим Рабінович виконує свої обіцянки з моменту обрання до парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: