Бойовики обстріляли Троїцьке, пошкоджена школа

Читать на русском
Повідомляється, що 6 травня був зафіксований і задокументований факт двох обстрілів населеного пункту Троїцьке, Попаснянського району Луганської області.

На Донбасі окупаційні війська Російської Федерації обстріляли населений пункт Троїцьке.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 травняСитуація на сході країни на 7 травня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що 6 травня був зафіксований і задокументований факт двох обстрілів населеного пункту Троїцьке, Попаснянського району Луганської області.

Зокрема, о 10:19 з боку збройних формувань РФ у напрямку Калинового було здійснено обстріл із застосуванням міномету калібру 120 мм ділянки в населеному пункті Троїцьке по вулиці Червона 1А. О 15:20 збройні формування РФ зробили ще один обстріл населеного пункту Троїцьке по вулиці Червона 1. Бойовики застосували міномети калібру 120 мм.

Представниками української сторони СЦКК встановлено, що по вулиці Червона 1А внаслідок попадання двох мінометних мін 120 мм в районі розташування школи пошкоджений фасад стіни будівлі і вікна будівлі. Крім того, по вулиці Червона 1 поблизу недіючої церкви, в результаті влучення однієї мінометної міни 120 мм було зафіксовано воронку від її розриву. Постраждалих у результаті обстрілу немає.

Раніше повідомлялося про обстріл бойовиками Мар'їнки.

Також нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала на Донбасі російську станцію розвідки «Кредо-М1».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: