ЦВК Туреччини скасувала підсумки муніципальних виборів у Стамбулі

Читать на русском
Центральна виборча комісія Туреччини винесла рішення про скасування підсумків муніципальних виборів в Стамбулі.

Центральна виборча комісія Туреччини винесла рішення про скасування підсумків муніципальних виборів в Стамбулі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє агентство «Анадолу».

У Туреччині на демонстрації затримали понад 120 осібПоліція Стамбула заявила, що в середу, 1 травня, було затримано 127 осіб за спробу провести незаконні демонстрації в різних частинах міста.

ЦВК Туреччини винесла рішення ом скасування підсумків виборів мера Стамбула. Нові вибори мера Стамбула пройдуть 23 червня

Нагадаємо, 17 квітня Вища виборча комісія Туреччині визнала перемогу кандидата від голови опозиційної партії в країні - Народно-республіканської партії - Екрема Імамоглу на виборах мера Стамбула.

За даними Daily Sabbah, представники партії доставили до ЦВК «три валізи доказів» порушень на голосуванні. З проханням провести повторні вибори у ЦВК звернулася також Партія націоналістичного руху - партнер ПСР по правлячій коаліції.

Раніше Вища виборча комісія Туреччини скасувала перемогу шести членів прокурдської Демократичної партії народів, які здобули перемогу на виборах у Туреччині.

Правляча Партія справедливості і розвитку президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана вимагала перерахувати результати голосування на місцевих виборах в Стамбулі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: