У Мурманській області РФ оголосили триденну жалобу

Читать на русском
Російські ЗМІ повідомляють, що сім'ї загиблих пасажирів рейсу Москва-Мурманськ отримають компенсації в розмірі 1 млн руб.

Через пожежу літака в російському аеропорту «Шереметьєво», в результаті якої загинула 41 особа, в Мурманській області оголошено триденну жалобу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав в.о. губернатора області Андрій Чибіс, пише «Слово і Діло».

«У Мурманській області оголошено триденну жалобу», - йдеться в повідомленні.

Російські ЗМІ повідомляють, що сім'ї загиблих пасажирів рейсу Москва-Мурманськ отримають компенсації в розмірі 1 млн руб. Постраждалим виплатять по 500 тис. руб.

Нагадаємо, 5 травня з аеропорту «Шереметьєво» вилетів лайнер, який мав був приземлитися в Мурманську. Під час польоту над Московською областю літак раптово почав втрачати висоту, пілоти запросили екстрену посадку в аеропорту «Шереметьєво». Під час посадки лайнер вже був охоплений вогнем, пасажири і члени екіпажу були евакуйовані.

Відомо, що літак загорівся після того, як в нього під час час польоту влучила блискавка. Був втрачений зв'язок із диспетчером, потім відмовила вся автоматика. Екіпаж не став виробляти паливо. У результаті посадка відбулася на середину смуги. Стійка шассе зруйнувалася, її елементи, можливо, потрапили в двигун, який загорівся.

У результаті того, що сталося загинула 41 особа, а 37 - вдалося врятувати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: