Партнер Зеленського заявив, що він пішов із бізнесу

Читать на русском
Він отримуватиме дивіденди, але не матиме впливу на свій бізнес, який отримає назад тільки через п'ять років, заявив бізнес-партнер Зеленського.

Новообраний президент України Володимир Зеленський вийшов з бізнесу, його частку йому повернуть після закінчення п'ятирічного терміну президентства.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір в інтерв'ю виданню theБабель, опублікованому в понеділок, 6 травня.

Раніше Зеленський заявляв, що до парламентських виборів, які повинні пройти восени, хоче вийти зі свого бізнесу. За його словами, він йде в президенти на п'ять років.

«Він вийшов (з бізнесу, - ред.). Може, там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису (Шефіру, - ред.), я не пам'ятаю. Це настільки важливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо», - сказав Шефір.

За його словами, Зеленський віддав право голосу і вплив.

«Він буде отримувати дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку після закінчення п'яти років», - додав Сергій Шефір.

Нагадаємо, в січні повідомлялося, що журналісти знайшли у Зеленського бізнес в Росії, хоча шоумен запевняв, що закрив його ще в 2014 році.

Також в Кварталі 95 розповіли, ким замінять Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: