Голови фракцій зустрінуться з Зеленським у суботу - ЗМІ

Читать на русском
Голови фракції ВР 4 травня  зустрінуться з переможцем виборів президента в Україні  Володимиром Зеленським у будівлі парламенту для обговорення, зокрема, дати інавгурації.

Голови фракції Верховної ради в субботу, 4 травня, зустрінуться з переможцем виборів президента в Україні Володимиром Зеленським у будівлі парламенту для обговорення, зокрема, дати інавгурації.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» глава фракції «Самопоміч» у Верховній Раді Олег Березюк.

«Наскільки я розумію, буде не тільки ця розмова (про призначення дати інавгурації – ред.), буде зустріч із новообраним президентом України у Верховній раді. Будемо говорити, в тому числі, й про інавгурацію», - сказав Березюк.

За його словами, зустріч призначена на 15:00 суботи у приміщенні Верховної ради.

Водночас, як повідомляють джерела «Української правди», спікер ВР Андрій Пурубій у суботу збирає керівників фракцій парламенту для обговорення дати інавгурації обраного президента.

Начебто у команді Зеленського пропонують провести інавгурацію до 27 травня.

Два високопоставлені співрозмовники у Раді стверджують, що на зустрічі з головами фракцій очікують і самого Зеленського, однак в оточенні обраного президента зазначають, що ця зустріч обійдеться без його присутності.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у ВР зареєстрували проект постанови з датою інавгурації Зеленського – 19 травня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: