«Укрзалізниця» анонсувала тестовий рейс здвоєного складу експреса в аеропорт «Бориспіль»

Читать на русском
Укрзалізниця планує з 10 травня використовувати в пікові години здвоєний склад експреса за маршрутом Київ - аеропорт Бориспіль, а в суботу, 4 травня, відбудеться тестовий рейс.

АТ «Укрзалізниця» планує з 10 травня використовувати в пікові години здвоєний склад експреса за маршрутом Київ - аеропорт «Бориспіль», а в суботу, 4 травня, відбудеться тестовий рейс.

Як повідомляє в п'ятницю департамент інформаційної політики та зв'язків з громадськістю «Укрзалізниці», здвоєний склад став можливим завдяки введенню в експлуатацію після модернізації шостого складу дизель-поїзда Pesa, пише «Слово і Діло».

«Як і обіцяли, з початком сезону відпусток і збільшенням кількості авіарейсів додаємо місць в експресі до аеропорту «Бориспіль». Уже з наступного тижня в пікові години, а саме о 17:00 зі станції «Київ-Пасажирський» і о 17:41 назад, на цьому маршруті курсуватиме здвоєний склад поїзда. Завдяки цьому за один рейс поїзд зможе брати на борт більше ніж 200 пасажирів», - розповів голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Він також повідомив, що експреси до Борисполя вже зробили 8345 рейсів і перевезли 284 883 пасажири.

Нагадаємо, поліція розслідує розкрадання на будівництві експреса до Борисполя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: