У Зеленського проти ядерної зброї в Україні

Читать на русском
Радник Володимира Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин виступає проти відновлення Україною володіння ядерною зброєю.

Радник Володимира Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин виступає проти відновлення Україною володіння ядерною зброєю.

Як пише «Слово і Діло», про це він повідомив в інтерв'ю виданню Апостроф.

«Доктрина Зеленського»: чи варто чекати масштабних змін в арміїВолодимир Зеленський пропонує розвивати армію тим самим шляхом, що і його попередник – Петро Порошенко.

«Ось сьогодні я б уже не радив цього робити. Ну, була би в нас ядерна зброя. Хіба, в 2014 році ми б в Криму її застосували? Ми можемо відновити ядерну зброю, я вірю, що у нас є такий потенціал, але як тільки ми почнемо цим займатися, ми отримаємо такі санкції, що у нас взагалі нічого не залишиться», - вважає радник Зеленського.

Апаршин зазначив, що в рамках виконання Будапештського меморандуму Україна не зобов'язана була відмовлятися від тактичної ядерної зброї.

Раніше Іван Апаршин заявив, що Київ поверне Донбас через п'ять років і не військовим шляхом. Також експерт Зеленського зазначив, що вести безпосередньо переговори з президентом Росії Володимиром Путіним - це програшна ситуація.

Нагадаємо, радник із питань безпеки і оборони майбутнього президента України Володимира Зеленського розповів, як нова команда розвиватиме в нашій країні військову сферу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: