Зеленський попередив про появу фейкових «рєшал»

Читать на русском
Він підкреслив, що якщо українці стикаються з такими людьми, треба звертатися в правоохоронні органи.

Майбутній президент України Володимир Зеленський попереджає про появу своїх фейкових представників на місцях, які нібито від його імені «вирішують питання».

Про це він заявив у своєму зверненні, опублікованому в Facebook, передає Слово і Діло.

За його словами, останнім часом почастішали випадки тиску на органи влади та бізнес нібито від представників Зеленського.

«Хочу розповісти про таку нову «секту» під назвою «Ми - люди Зеленського». Зараз ходять такі аферисти до мерів, в облради, до суддів, прокурорів і представників бізнесу. Кажуть: «Ми тут тепер вирішуємо; все тепер буде, як ми скажемо; нам мандат дав Зеленський». Таких аферистів дуже багато. Я нікого ні на що не уповноважував і в майбутньому не збираюся», - зауважив Зеленський.

Розбираємо програму Зеленського: яким обіцянкам не судилося здійснитисяЧому обіцяна Зеленським НАТОвська зарплата – це фейк, чи можливо запустити в Україні ринок землі та впровадити народовладдя, ми обговорили з експертами.

Він підкреслив, що якщо українці стикаються з такими людьми, треба звертатися в правоохоронні органи.

«Ми можемо перемогти цю гидоту тільки разом», - додав Зеленський.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли про ідею «здай корупціонера». Як повідомлялося, антикорупційні структури будуть працювати окремо від президента і уряду.

Також, в команді Зеленського вважають, що розпуск Верховної Ради можливий, тому що зараз в парламенті немає коаліції. Більш докладно про розпуск ВР - на інфографіці.

Відзначимо, Зеленський на вихідні полетів до Туреччини. Детальніше про його програму та обіцянки, тут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: