У Львові площу Ринок закриють для трамваїв

Читать на русском
У понеділок, 29 квітня, у Львові перед Ратушею з 12-ї до 16-ї години проходитиме традиційна великодня розвага - обливання водою.
Фото dyvys.info.

У понеділок, 29 квітня, у Львові перед Ратушею з 12-ї до 16-ї години проходитиме традиційна великодня розвага - обливання водою.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сайті Львівської міськради.

Синоптик розповіла про погоду на ВеликденьПогода в Україні на Великдень 28 квітня буде теплою, однак у деяких областях очікуються дощі.

«29 квітня з 10.00 год і до 17.00 год вагони трамвайних маршрутів № 1, № 2 та № 9 не курсуватимуть через площу Ринок. Зміна руху електротранспорту пов’язана із проведенням святкових заходів з нагоди свята Поливаного понеділка», - зазначили в міськраді.

Як відомо, у Львові п'ятий рік поспіль улаштовують великодні обливання на площі Ринок, підтримуючи народну традицію Поливаного понеділка. Задля цього «Львівводоканал» установлює спеціальні резервуари з водою.

Дійство Поливаного понеділка організовує управління внутрішньої політики Львівської міської ради спільно з ЛКП «Львівводоканал» та Галицькою районною адміністрацією.

Нагадаємо, у понеділок, 29 квітня, в Україні відзначають Поливаний понеділок – народно-православне свято, яке символізує духовне весняне очищення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: