Церкви на Великдень охоронятимуть 20 тисяч силовиків

Читать на русском
За словами Фацевича, з 27 квітня на період святкування Великодня, травневих свят та поминальних днів підрозділи Нацполіції переходять на посилений режим несення служби.

Безпеку в Україні на Великдень забезпечуватимуть близько 21 тисячі правоохоронців.

Про це розповів заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

Травневі свята в місті: як мери впоралися з обіцянками щодо комфортного відпочинку містянБільшість мерів великих міст обіцяли облаштувати парки, сквери, алеї та інші місця, де жителі міст можуть відпочити на природі. Ми подивились, як вони виконують свої обіцянки.

«У рамках святкування Великдня правоохоронці очікують проведення релігійних служб у більш ніж 16 тисячах релігійних споруд. Таким чином, очікується участь в цих заходах близько восьми мільйонів віруючих. До забезпечення громадської безпеки планується залучити близько 21 тисячі правоохоронців, з яких 20 тисяч - поліцейські», - йдеться в повідомленні.

За словами Фацевича, з 27 квітня на період святкування Великодня, травневих свят та поминальних днів підрозділи Нацполіції переходять на посилений режим несення служби.

Органи поліції мають забезпечити обстеження релігійних споруд. Патрулі також нестимуть службу поблизу місць відпочинку громадян, особливо у лісопаркових зон, щоб не допустити пожеж.

Раніше «Слово і Діло» з'ясовувало, як змінювалася вартість відпочинку на природі для сім'ї за останні п'ять років.

Також нагадаємо, на Великдень «Укрзалізниця» призначила 24 додаткових поїзди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: