ЦВК прийняла паперові протоколи від усіх округів

Читать на русском
Центральна виборча комісія України після другого туру виборів 2019 прийняла протоколи з «мокрими печатками» від усіх окружних виборчих комісій.

Центральна виборча комісія (ЦВК) України після другого туру виборів 2019 прийняла протоколи з «мокрими печатками» від усіх окружних виборчих комісій.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє телеканал «112 Україна».

Які обіцянки Порошенко має встигнути виконати до кінця каденціїПрезидент Петро Порошенко має до кінця каденції виконати 13 обіцянок. Термін його повноважень спливає не пізніше ніж на початку червня.

Повідомляється, що буквально кілька хвилин тому в засіданні ЦВК оголосили перерву, але до цього прийняли всі протоколи з мокрими печатками, в тому числі уточнений із Запорізької окружної комісії, який відправляли на виправлення розбіжностей. Також прийняли протоколи з усіх закордонних виборчих дільниць.

Очікується, що найближчим часом ЦВК складе протокол про підсумки голосування за кордоном. Засідання продовжиться о 12:30.

Відзначимо, напередодні Володимир Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні оприлюднення результатів виборів. На його думку, це робиться, щоб Верховна рада призначила дату інавгурації після 27 травня. В такому випадку Зеленський не зможе розпустити парламент.

У відповідь в ЦВК заявили, що працюють максимально швидко, і за законом після голосування для оголошення результатів виборів є 10 днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: