Адвокат повідомив, коли Рубан повернеться в Україну

Читать на русском
Рубан повернеться до судового засідання, яке відбудеться 7 травня, впевнений його адвокат. За даними ЗМІ, він поїхав до Варшави.

Голова організації Офіцерський корпус Володимир Рубан повернеться в Україну з-за кордону до судового засідання, яке відбудеться 7 травня.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомляють Українські Новини з посиланням на його адвоката Валентина Рибіна.

У ГПУ прокоментували звільнення Савченко та Рубана з-під вартиЗвільнення з-під варти нардепа Надії Савченко та Володимира Рубана прокоментували у Генеральній прокуратурі.

«Він має повне право виїжджати за кордон, оскільки до нього не застосований ніякий запобіжний захід. Наскільки я знаю, у нього діти вчаться за кордоном... Я впевнений, що Володимир Рубан повернеться до засідання суду», - сказав він.

За його словами, в цій ситуації немає нічого дивного, оскільки Рубан мав на виїзд за кордон законні підстави.

У Держприкордонслужбі виданню заявили, що не можуть надати інформацію про перетин Рубаном кордону.

Співрозмовник у правоохоронних органах не уточнив, коли саме Рубан покинув межі України.

Раніше ЗМІ повідомили, що Рубан виїхав до Польщі.

Нагадаємо, в ніч на 16 квітня Броварський міськрайонний суд постановив випустити з-під варти Володимира Рубана та народного депутата Надію Савченко, яких підозрюють у тероризмі і які перебували під вартою понад рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: