У Раді збирають підписи за відставку Парубія

Читать на русском
Народний депутат Писаренко ініціював збір підписів під проектом постанови про відкликання з посади спікера парламенту.

Апарат Верховної Ради України видав нардепу з депутатської групи Відрождення Валерію Писаренку підписні листи для збору підписів за відкликання з посади голови парламенту Андрія Парубія.

Про це у вівторок, 23 квітня, повідомляє прес-служба Ради, передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що у вівторок до Апарату ВР надійшов запит від депутата Писаренка з вимогою видати підписні листи для збору підписів народних депутатів про відкликання Парубія з посади голови парламенту.

«Апарат Верховної Ради України, виконуючи норми Регламенту Верховної Ради України, невідкладно підготував і видав підписні листи народному депутату Валерію Писаренку», - сказано в повідомленні.

Відзначимо, що для відкликання спікера Ради необхідно зібрати не менш як 150 підписів нардепів для розгляду на пленарному засіданні. Рішення вимагає, мінімум, 226 голосів депутатів.

Раніше Андрій Парубій заявляв, що члени команди президента-втікача Януковича намагаються домогтися дострокового припинення повноважень парламенту. Нагадаємо, що в пресі з'явилася інформація про можливу підготовку командою кандидата в президенти Володимира Зеленського плану дострокового розпуску парламенту, в разі його перемоги на виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: