В ОБСЄ не зафіксували прямого втручання РФ у вибори

Читать на русском
Міжнародні спостерігачі не зафіксували прямого втручання Росії в день виборів в Україні. Про це заявив лідер короткострокової місії спостерігачів ОБСЄ Джордж Церетелі.

Міжнародні спостерігачі не зафіксували прямого втручання Росії в день виборів в Україні.

Про це заявив лідер короткострокової місії спостерігачів ОБСЄ Джордж Церетелі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Чи є життя після виборів: що об’єднає політичні табори, які ворогуютьЖорсткий розподіл громадян на агресивні фан-клуби політиків став політтехнологічною тенденцією цих виборів. Які наслідки це може мати для суспільства , аналізував політолог Олександр Радчук..

Він зазначив, що спостерігачі не помітили чітких доказів втручання, таких як перешкоджання виборчому процесу або кібербезпеці.

«Але сьогодні втручатися дуже легко через пропаганду, дуже легко через соціальні мережі. Ми не можемо сказати, що український простір вільний від російського втручання, звичайно, таке могло бути. Як це вплинуло на процес? Я не можу цього сказати зараз. Як міжнародні спостерігачі в день виборів ми не ми не бачили таких доказів», - сказав Церетелі.

Також нагадаємо, спостерігачі Європарламенту також не побачили втручання РФ у вибори в Україні.

Раніше повідомлялося, що голова місії спостереження за виборами в Україні міжнародної неурядової організації CANADEM Ллойд Аксуорті заявив, що вибори президента України 31 березня 2019 були проведені чесно і демократично.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: