Стали відомі результати голосування на спецдільницях у зоні ООС

Читать на русском
У цілому, в голосуванні взяло участь більше 35 тис. військових, із яких 17,7 тис. підтримали Зеленського, а 17,4 тис. - Порошенка.

Володимир Зеленський на 300 голосів обійшов Петра Порошенка за результатами виборів на спеціальних дільницях в зоні проведення Операції об'єднаних сил, на яких голосували військові.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 22 квітня, свідчать дані Центрвиборчкому, передає «РБК-Україна».

Зеленський перемагає на виборах президента України: реакція соцмережВолодимир Зеленський з великим відривом перемагає на президентських виборах в Україні. Розбиралися, що про це думають у соцмережах.

У цілому, в голосуванні взяло участь більше 35 тис. військових, із яких 17,7 тис. підтримали Зеленського, а 17,4 тис. - Порошенка. У процентному співвідношенні загальний результат Зеленського на спецдільницях досягає 50,4%.

На спецдільницях у Донецькій області Зеленського підтримали 13,4 тис. військовослужбовців, Порошенка - 13,1 тис. При цьому кандидат показав кращий результат у Бахмуті, Слов'янську, Дружківці, Покровське, Маріуполі та Волновасі. Порошенко переміг на спецдільницях у Ясинуватському районі, Краматорську, Торецькому і Мар'їнці.

На спецдільницях у Луганській області Порошенко (4324) обійшов Зеленського (4308) всього на 16 голосів. При цьому чинний президент переміг у Станиці Луганській, Рубіжному, Лисичанську і Щасті. За Зеленським залишилися Сватове і Сєвєродонецьк.

Нагадаємо, за результатами підрахунку 99% протоколів, із значним відривом лідирує кандидат в президенти Володимир Зеленський - за нього проголосували 73,21%. Чинний президент Петро Порошенко отримує голоси 24,46% українських виборців.

Раніше повідомлялося, що ЦВК почала прийом оригіналів протоколів. Перший протокол надійшов із 219 територіального округу з Святошинського району Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: