У МВС заявили про відсутність фальсифікацій на виборах

Читать на русском
Президентські вибори в Україні 2019 року пройшли без масових фальсифікацій, заявив директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

Президентські вибори в Україні 2019 року пройшли без масових фальсифікацій.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

Прогнози та реальність – ІІ тур виборів президента України 2019 року21 квітня в Україні відбувся другий тур президентських виборів. Явка за даними ЦВК станом на 20:00 склала 62,1 відсотка.

«Ніяких масових фальсифікацій, як у 2004, і революції після них. Ніякого тиску і ніяких каруселей. Майже не було сумнозвісних сіток, дурних мереж, за поодинокими, вчасно виявленим спробами», - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Шевченко зазначив, що в ході голосування зустрічалися кримінально карані правопорушення, однак щодо них будуть винесені підозри і спрямовані обвинувальні акти в суди.

«Жодного виборчого свавілля: вкидання бюлетенів, штурмів дільниць братками-тітушками, ніякого поліцейського спецназу на дільницях, як у 2012 на парламентських», - додав директор з комунікацій МВС.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. За пост глави держави боролися шоумен Володимир Зеленський і чинний президент Петро Порошенко.

Згідно з Національним екзит-полом, Зеленський перемагає на виборах президента з максимальною підтримкою в історії незалежної України - 73,2%, у Петра Порошенка - 25,3%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: