Дружина Зеленського розповіла про статус першої леді

Читать на русском
Дружина Володимира Зеленського заявила, що хотіла би залишитися поза інформаційним полем і надалі займатися своєю роботою у Студії Квартал 95.
Фото - Апостроф.

Олена Зеленська, дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського, заявила, що хотіла би залишитися поза інформаційним полем і надалі займатися своєю роботою у «Студії Квартал 95».

Як пише «Слово і Діло», про це вона сказала в інтервю BBC news Україна.

Дружини кандидатів у президенти: що відомо про потенційних перших ледіСлово і Діло розбиралося, що нам відомо про можливих майбутніх перших леді – Марину Порошенко та Олену Зеленську.

На питання, чим вона збирається займатися на посаді першої леді, Зеленська відповіла, що серйозно про це ще не думала.

«Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність», - сказала вона.

«У це треба повністю зануритись і я з цього приводу переживаю. З іншого боку, я розумію, що така персона, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це персона, яка може гарантувати результат», - додала вона.

Олена Зеленська зазначила, що працює сценаристом в «Студії Квартал 95».

Вона розповіла, що чоловік запропонував їй вийти з інформаційного поля.

«Він мені взагалі сказав, що ти можеш ніде не бути, повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому. Чесно, я б хотіла бути відсутньою. Як вийде. Будемо думати, говорити. Можливо, тут є обов'язки, які неможливо на когось перекласти», - сказала вона.

На питання, чи страшно їй, Олена Зеленська відповіла: «Страшно, звичайно», хоча і налаштовує себе морально з Нового року, коли стало відомо про плани Володимира Зеленського балотуватися у президенти.

На питання, з ким з американських перших леді вона хотіла би поспілкуватися Мішель Обамою чи Меланією Трамп, Зеленська відповіла, що цікавіше було би поговорити з першою. Також дружина Зеленського додала, що їй було б цікаво поспілкуватися і з Мариною Порошенко.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні пройшов другий тур президентських виборів.

Центральна виборча комісія опрацювала 94.86% електронних протоколів другого туру виборів президента України. Володимир Зеленський набирає 73.18% голосів, Петро Порошенко - 24.49%.

Також «Слово і Діло» писало, про благодійну діяльність перших леді України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: