У МВС розповіли про посилені заходи на виборах

Читать на русском
Вся авіації приведена в готовність для дій моментально реагування. У нашому штабі працює група комунікації

Під час брифінгу перший заступник глави МВС Сергій Яровий повідомив, що охорону порядку на другому турі виборів в Україні забезпечують понад 113 тис. силовиків.

Про це повідомляє Слово і Діло.

За словами Ярового, до охорони порядку на виборах залучили понад 113 тис. представників поліції та Національної гвардії.

«Вся авіації приведена в готовність для дій моментально реагування. У нашому штабі працює група комунікації», - зазначив він.

Він також додав, що оперативно відстежується інформація про порушення.

«Наше завдання - професійно відстежувати. Відбулися дебати, ми бачили, що була напруга пов'язану з цією подією», - сказав Яровий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окружні дільниці у Маріуполі стягнули броньовану техніку. Заходи безпеки посилено через близькість міста до лінії розмежування на Донбасі.

Також, для забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення другого туру виборів Президента України підрозділи ДСНС несуть службу у посиленому режимі.

Сьогодні, 21 квітня в Україні відбудеться другий тур виборів президента, до якого вийшли шоумен Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: