На трьох виборчих дільницях Хмельницької області не вистачає урн

Читать на русском
Як пояснили члени дільничної виборчої комісії в Виноградівці, другу урну не поставили, оскільки не мали чим її опломбувати.

У Хмельницькій області представники громадянської мережі «Опора» зафіксували три випадки нестачі виборчих урн на дільницях для голосування.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Що буде з парламентом, якщо на виборах переможе Зеленський?Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у разі перемоги на виборах допускає розпуск Верховної ради, але говорить, що діятиме за законом.

«На трьох виборчих дільницях Хмельниччини виборці будуть голосувати із однією стаціонарною виборчою скринькою, ще на одній ділянці спостерігач Опори домігся встановлення другої урни», - сказано в повідомленні на сайті організації в неділю вранці, 21 квітня.

Зокрема, по одній стаціонарній урні для голосування зафіксовано на ділянках №680760, в с. Тимків Новоушицького району (ТВО №193), №680307 в с. Слобідка-Шелехівська Деражнянського району (ТВО №191) і №681278 та с. Виноградівка Ярмолинецького району (ТВО №192).

Як пояснили члени дільничної виборчої комісії в Виноградівці, другу урну не поставили, оскільки не мали чим її опломбувати.

Нагадаємо, 21 квітня по всій Україні в 8 ранку відкрилися виборчі дільниці на виборах президента.

Також відзначимо, ЦВК призначила дату проведення виборів об'єднаних громад, голів і мерів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: