Під час виборів рятувальники чергуватимуть у посиленому режимі

Читать на русском
До 09:00 години 22 квітня органи управління та підрозділи ДСНС продовжують нести службу у посиленому режимі

Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення другого туру виборів Президента України підрозділи ДСНС несуть службу у посиленому режимі.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Як повідомляється, до 09:00 години 22 квітня органи управління та підрозділи ДСНС продовжують нести службу у посиленому режимі, — усього близько 39 тис. осіб та понад 2 тис. 300 од. техніки включно із резервом.

Зазначається, що для оперативного реагування на надзвичайні ситуації та проведення екстреної медичної евакуації у Закарпатській, Одеській, Харківській, Чернігівській областях та у м. Києві чергуватимуть 10 повітряних суден ДСНС.

Як змінювалися букмекерські ставки на перемогу Зеленського чи Порошенка в другому туріСтавки не можуть точно передбачити результати виборів, однак букмекери піднімають коефіцієнт на перемогу Порошенка й знижують – на Зеленського.

На випадки виявлення вибухонебезпечних предметів реагуватимуть 349 піротехніків та 128 од. техніки.

Водночас, зважаючи на випадки знеструмлення виборчих дільниць під час першого туру виборів, підрозділами ДСНС можуть бути задіяні понад 700 пересувних електростанцій, які забезпечать автономне електроживлення.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбудеться другий тур виборів президента, до якого вийшли шоумен Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко.

А в п'ятницю, 19 квітня, у Києві на НСК Олімпійський відбулися дебати кандидатів.

«Слово і Діло» зібрало головні тези, які озвучили Порошенко і Зеленський.

Також, читайте, як змінювалися букмекерські ставки на перемогу Зеленського чи Порошенка в другому турі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: