ЦВК опрацювала 1% протоколів

Читать на русском
Результати другого туру президентських виборів 2019: Центральна виборча комісія опрацювала 1 відсоток протоколів.

Результати другого туру президентських виборів 2019: Центральна виборча комісія опрацювала 1% протоколів.

Відповідні дані оприлюднено на табло інформаційно-аналітичної системи Вибори в ЦВК, пише «Слово і Діло».

Реакція Зеленського на перші результати Національного екзит-полу (доповнено)Після оприлюднення перших результатів Національного екзит-полу після другого туру виборів президента України, в штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського аплодували і запускали конфетті.

За результатами підрахунків, лідирує кандидат у президенти Володимир Зеленський, за нього віддали голоси 70,36% українців. Чинний президент Петро Порошенко - на другому місці, за нього проголосували 27,29% громадян.

Відзначимо, за результатами сьогоднішнього Національного екзит-полу, на виборах лідирує Зеленський з 73,2% голосів, а 25,3% респондентів віддали голоси за Петра Порошенка. Крім того, відомо, як розподілилися голоси за кандидатів по регіонах. За претендента на пост президента захід віддав 57,0%, центр 73,0%, південь 85,4%, схід 87,7%. За чинного президента відповідно проголосували 41,3%, 28,0%, 13,4% і 11,2%.

За даними всеукраїнського екзит-полу організованого на замовлення компанії Global Management Association, Corporation (США) в інтересах американських ЗМІ і британським виданням The Independent.

Також були оприлюднені результати екзит-полу, проведеного телеканалами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: