Порошенко розповів про дефолт та олігархів-утікачів (доповнено)

Читать на русском
Кандидат у президенти й чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що авантюра з поверненням ПриватБанку олігарху Ігорю Коломойському загрожує Україні дефолтом та економічною кризою.

Кандидат у президенти й чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що «авантюра з поверненням ПриватБанку олігарху Ігорю Коломойському загрожує Україні дефолтом та економічною кризою.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час термінового звернення до українців у четвер, 18 квітня.

Порошенко виступив зі зверненням до громадян – відео (доповнено)Президент України Петро Порошенко виступив із терміновим зверненням до громадян. Як пише Слово і Діло, трансляція виступу була на YouTube.

За його словами, в програмі його опонента Володимира Зеленського немає жодного слова про Євросоюз, через що за нього нібито агітує Москва, а олігархи-втікачі вже спакували валізи для повернення в Україну.

«План одного із них у разі перемоги Зеленського - повернути собі ПриватБанк. Як бачите їм не терпиться, вони вже зараз почали реалізацію цього задуму», - сказав Порошенко.

«Подібна авантюра загрожує втратою грошей десяткам мільйонів клієнтів, а країні в цілому – дефолтом та новою економічною кризою. Тому уряд правильно робить, що оскаржує це рішення», - заявив він.

Президент додав, що незабаром реваншисти планують скасувати люстрацію та електронне декларування для державних службовців.

«П’ятирічне президентство це не комедія, яку можна перемкнути на будь-якому епізоді, коли вже стало не смішно. І не фільм жахів, який легко зупинити, якщо вже зовсім страшно», - звернувся він до українців.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський напередодні другого туру також записав нове звернення до українців.

У першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: