Справа «Шовкового шляху»: інженеру філії УЗ продовжили обов'язки

Читать на русском
Столичний райсуд продовжив обов'язки посадовця одеського відділення філії УЗ, підозрюваного у розтраті 100 млн грн.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд продовжив дію процесуальних обов'язків головному інженеру Одеського відділення філії «Центра транспортного сервісу «Ліски» ПАТ «Укрзалізниця» Інні Дишлиук, яку Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у причетності до заволодіння майже 100 мільйонами гривень.

Таке рішення ухвалила слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Анастасія Андронова просила суд продовжити дію обов'язків Дишлиук, а саме: прибувати за викликом; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками і здати на зберігання закордонні паспорти. Вона зазначала, що ризики перешкоджання слідству не зменшилися.

Вислухавши її доводи, суддя Вишняк частково задовольнив клопотання. Він продовжив дію обов'язків до 15 червня, зокрема: прибувати за кожним викликом; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками і здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки головного інженера Одеського відділення філії УЗ. Також суд продовжив обов'язки одеському залізничнику. Також суд продовжив обов'язки директора фірми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: