У школі на Одещині отруїлися діти: на перерві розпорошили газ

Читать на русском
Правоохоронці перевіряють інформацію про розпилення газу на території однієї з шкіл в Біляївському районі Одеської області.
Ілюстративне фото.

Правоохоронці перевіряють інформацію про розпилення газу на території однієї з шкіл в Біляївському районі Одеської області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба Національної поліції в області.

Супрун розповіла, що робити при отруєнні дітей побутовою хімієюУ лікарні дитині проведуть ендоскопію для оцінки пошкоджень слизової шлунково-кишкового тракту і визначення подальшої тактики лікування.

За попередніми даними, через інцидент постраждали близько 20 учнів.

У поліцію надійшло повідомлення від директора школи про те, що невідомий на перерві розпилив газовий балончик у приміщенні класу. Було госпіталізовано близько 20 учнів. Згодом аналогічне повідомлення надійшло і з місцевої лікарні.

На місці події працюють поліцейські. Після встановлення всіх обставин за вказаним фактом буде дана відповідна правова кваліфікація.

Нагадаємо, у Черкасах 75 учнів школи №1 отруїлися невідомою речовиною.

37 дітей отримали медичну допомогу амбулаторно, а 38 учнів були госпіталізовані у Черкаську обласну дитячу лікарню. За даними МОЗ, стан 23 госпіталізованих дітей медики оцінюють як легкий, решта 15 учнів знаходяться у стані середньої тяжкості.

Причиною отруєння дітей у Черкасах стало розпилення в школі відразу 4 балончиків зі сльозогінним газом. Повідомлялося, що інцидент стався в гардеробі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: