Дебати на стадіоні: міністр спорту висунув вимогу

Читать на русском
Жданов заявив, що керівництво НСК Олімпійський має забезпечити рівні умови для кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського щодо проведення дебатів.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов заявив, що керівництво НСК «Олімпійський» має забезпечити рівні умови для кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського щодо проведення дебатів.

Про це він написав у Facebook у вівторок, 16 квітня, передає «Слово і Діло».

Порошенко провів «перші дебати» на стадіоні: що пишуть у соцмережахПетро Порошенко 14 квітня приїхав на стадіон Олімпійський, щоб провести дебати з Володимиром Зеленським. Але шоумен не прийшов.

За його словами, на нараді в Міністерстві він доручив директору НСК «Олімпійський» Валентину Груздєву неухильно дотримуватися вимог виборчого законодавства щодо рівних прав і можливостей кандидатів у президенти України на доступ до стадіону для проведення дебатів та інших передвиборних заходів.

«Якщо кандидати в Президенти України виступлять із ініціативою провести дебати, чи інші заходи на стадіоні до дня тиші, 20 квітня 2019 року - то така можливість має бути надана на умовах рівного та неупередженого ставлення», - сказав Жданов.

Міністр додав, що для цього мають бути укладені відповідні договори з НСК «Олімпійський», а оплата послуг стадіону повинна відбуватися із виборчих фондів кандидатів у президенти.

Раніше стало відомо, що Зеленський проти дебатів на «Олімпійському» в робочий час.

Також нагадаємо, стало відомо, хто був модератором на дебатах Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: