Дебати на «Олімпійському»: у Порошенка озвучили нову пропозицію Зеленському

Читать на русском
Петро Порошенко пропонує своєму опонентові Володимиру Зеленському провести дебати на НСК Олімпійський 19 квітня з 16-00 до 18-00.

Чинний президент України і кандидат у президенти Петро Порошенко пропонує своєму опонентові Володимиру Зеленському провести дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня з 16:00 до 18:00.

Як пише «Слово і Діло», про це під час прес-конференції повідомив радник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає РБК-Україна.

Порошенко провів «перші дебати» на стадіоні: що пишуть у соцмережахПетро Порошенко 14 квітня приїхав на стадіон Олімпійський, щоб провести дебати з Володимиром Зеленським. Але шоумен не прийшов.

«Петро Порошенко в додаток до тих дебатів, які передбачені законодавством, пропонує Володимиру Зеленському 19 квітня провести ще одні дебати - на стадіоні «Олімпійський» у часових межах з 16:00 до 18:00», - повідомив він.

За його словами, дебати в студії «Суспільного» повинні відбутися в 20:00

«В подальшому і Порошенко, і Зеленський повинні відправитися на дебати на «Суспільному» телебаченні. Згідно з інструкцією ЦВК кандидати повинні прибути на телебачення в 19:30 для того, щоб провести жеребкування і встановити послідовність їх виступів», - додав він.

Нагадаємо, раніше Порошенко призначив Зеленському нову дату дебатів. Так, дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського можуть відбутися 15 квітня в ефірі ICTV.

Тоді як у Зеленського заявили, що не знають про дебати в ефірі ICTV.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: