Дебати на «Олімпійському» – трансляція

Читать на русском
Сьогодні, 14 квітня, на НСК «Олімпійський» прибув п'ятий президента України і кандидат на другий президентський термін Петро Порошенко.

Сьогодні, 14 квітня, на НСК «Олімпійський» прибув п'ятий президента України і кандидат на другий президентський термін Петро Порошенко.

Візит президента на НСК пов'язаний з передвиборними дебатами з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Дебати стали монологом президента, оскільки про дату їх проведення кандидати так і не домовилися, пише «Слово і Діло».

Дебаты Порошенко с Зеленским. 14.04.2019. Онлайн-трансляция112 Украина

На дебатах Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК Олімпійський останнього чекатимуть до 15:00. Про це заявив чинний президент Петро Порошенко.

Він зазначив, що на сьогодні за 45 хвилин з будь-якої точки Києва можна дістатися до стадіону.

Стадіон, аналізи, дебати: що засвідчила передвиборча кампаніяЗа даними опитування групи Рейтинг, за Володимира Зеленського планує голосувати 51 відсоток українців. За Петра Порошенка має намір віддати голоси 21 відсоток респондентів.

«Домовимося про те, що до 15:00 ми чекаємо пана Зеленського. Володимир Олександрович, я переконаний, що ви нас зараз дивітеся. Ви, я сподіваюся, вже повернулися із Парижа, відпочили й з новими силами готові до дебатів», - заявив Порошенко.

Раніше в штабі Порошенка заявили, що президент проведе дебати 14 квітня на стадіоні, а також 19 в студії Громадського. Зеленський раніше оголосив, що його дебати відбудуться на Олімпійському 19 квітня. У Порошенка також повідомили, що 19 квітня він прийде на Олімпійський, якщо час дебатів не співпадатиме з ефіром на Громадському.

Нагадаємо, що проведення передвиборних дебатів передбачено виборчим законодавством. Відповідно до закону, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем ​​виборів. Офіційні дебати повинні відбуватися в студії суспільного мовника в строго зазначений час.

Також формат дебатів можливий як частина передвиборчої агітації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: