«Нафтогаз» оштрафували за недопуск комісії для перевірки

Читать на русском
Нафтогаз не допустив комісію регулятора до планової перевірки 8 квітня 2019 року, за що був оштрафований на суму 850 тисяч гривень.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), оштрафувала НАК Нафтогаз України за недопущення комісії нацрегулятора до перевірки.

Як пише «Слово і Діло», відповідне рішення було ухвалено на засіданні комісії, повідомляє УНН.

Як стало відомо, Нафтогаз не допустив комісію до планової перевірки 8 квітня 2019 року, за що був оштрафований на суму 850 тисяч гривень.

При цьому в НКРЕКП заявили, що всі документи для проведення перевірки були надані, а перевірка була узгоджена з Державною регуляторною службою. Окрім того, комісія прийняла рішення, що здійснить повторний захід у червні 2019 року, а в разі повторного недопущення комісії вживатиме подальших заходів щодо Нафтогазу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України дозволив Нафтогазу самостійно встановлювати тариф на газ для населення, проте він має бути нижчим за 8,55 млн грн / тис. куб. м.

У Нафтогазі зазначили, що вже виконали сьогоднішнє доручення прем'єр-міністра і з 1 квітня продають газ населенню за ціною, нижчою ніж 8,55 грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: