Ситуація на Донбасі: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У зоні ООС з початку доби, 12 квітня, окупанти 9 разів порушили «режим тиші» і застосовували зброю заборонених калібрів.

У зоні ООС з початку доби, 12 квітня, окупанти 9 разів порушили «режим тиші» і застосовували зброю заборонених калібрів.

Про це повідомляє штаб ООС, передає «Слово і Діло».

Війна на Донбасі: десять важливих фактів про бої під Слов'янськомЗа своєю тривалістю конфлікт в Україні вже перевищив Першу світову війну й протистояння між СРСР та нацистською Німеччиною.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики 7 разів обстріляли українські позиції.

З мінометів калібру 82 мм вони обстрілювали позиції поблизу Гнутового; тричі зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Новоселівки-2, Верхньоторецька і Чермалика; двічі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районах Харчовика і Лебединського; зі стрілецької зброї - поблизу Опитного.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти двічі обстріляли позиції ВСУ.

З мінометів калібру 120 мм вони обстріляли українські позиції поблизу Троїцького; з мінометів калібру 82 мм - близько Зайцево. В результаті ворожих обстрілів поранених або загиблих серед українських військових немає.

Як раніше повідомлялося, на Донбасі через обстріл був зірваний ремонт водоводу.

Також нагадаємо, Червоний Хрест доставив партію гуманітарної допомоги на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: