Переговори щодо Донбасу: Медведчук відреагував на заяву штабу Зеленського

Читать на русском
Голова політради партії Опозиційна платформа - За життя Віктор Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу щодо Донбасу неможливо.

Голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу щодо Донбасу неможливо.

Так він прокоментував намір кандидата в президенти Володимира Зеленського виключити політика з числа учасників переговорів, повідомляє ТАСС, пише «Слово і Діло».

Обіцянка кандидата: як Зеленський збирається завершити війну та чи зможе?Слово і Діло вирішило проаналізувати програмні обіцянки кандидатів на посаду президента України.

«Складно уявити, як будуть здійснювати зовнішню і внутрішню політику так звані професіонали зі збірної команди Зеленського, якщо вони не мають навіть найменшого уявлення про те, про що говорять», - сказав Медведчук.

Медведчук підкреслив, що вивести його з переговорного процесу «апріорі неможливо».

«До відома штабних сценаристів Зеленського: Петро Порошенко ніколи не призначав Віктора Медведчука на роль «перемовника» з РФ. Я займався переговорами між Україною і Росією виключно на прохання президента України і робив це в інтересах країни, а не її президента. Тому вивести мене з «переговорного процесу» апріорі неможливо», - підкреслив Медведчук.

За його словами, всі переговори з керівництвом РФ він веде виключно як голова політради партії.

10 квітня в штабі Зеленського заявили, що їхній кандидат готовий до прямих переговорів із Росією за участю міжнародних партнерів і збирається вивести з переговорного процесу Медведчука, як посередника між Україною і Росією.

Також нагадаємо, Зеленський проведе переговори з Макрона в один день з Порошенком.

Раніше повідомлялося, Зеленський записав нове відеозвернення до українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: