На Київщині затримали «злодія в законі» з РФ

Читать на русском
З 2001 по 2010 рік проживав у Барселоні і відповідав за легалізацію грошей російських злодійських кланів.

У Київській області 10 квітня правоохоронці затримали російського «злодія в законі» на прізвисько «Батир Бухарський».

З 2001 по 2010 рік проживав у Барселоні і відповідав за легалізацію грошей російських злодійських кланів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, пише «Слово і Діло».

«Працівники департаменту стратегічних розслідувань та ГУНП в Київській області затримали ще одного «немічного» - російського «злодія в законі» на прізвисько «Батир Бухарський», який, за даними Інтерполу, розшукується правоохоронними органами Іспанії за вчинення злочинів у складі злочинної організації», - написав Аброськін.

Представник поліції розповів, що «Батир Бухарський» був коронований в Москві ще «дідом Хасаном». Тривалий час він був довіреною особою «злодія в законі» В'ячеслава Іванькова на прізвисько «Япончик». З 2001 по 2010 рік проживав у Барселоні і відповідав за легалізацію грошей російських злодійських кланів.

«Розраховуючи на наше гуманне законодавство, цей злодій втік для подальшого проживання в нашу країну. «Купив» собі новий паспорт і став «добропорядним» громадянином України. Тепер з його «громадянством» і особами, які «зробили» його громадянином України, сподіваюся, ми швидко розберемося», - додав Аброськін.

Раніше співробітники Служби безпеки України видворили з країни «злодія в законі» на прізвисько Папуна, причетного до скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів.

Також нагадаємо, що в минулому році поліція затримала «злодія в законі» під час вечірки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: