Поліція посилила патрулювання Києва

Читать на русском
Начальник головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко повідомив, що правоохоронці перейшли на посилене патрулювання столиці України.

Начальник головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко повідомив, що правоохоронці перейшли на посилене патрулювання столиці України.

Як пише «Слово і Діло», про це в суботу, 6 квітня, повідомила прес-служба відомства.

У поліції розповіли, скільки незаконної зброї вилучили з початку рокуЗ початку поточного року підрозділами Нацполіції було вилучено 552 одиниці вогнепальної зброї.

Зазначається, що до несення служби залучено співробітників поліції особливого призначення і підрозділи тактико-оперативного реагування.

Як пояснив Крищенко, рішення вивести на вулиці додаткові піші патрулі прийнято з метою попередження вуличної злочинності, рівень якої з настанням тепла може збільшуватися.

За його словами, введення такої експериментальної форми оперативно-профілактичного відпрацювання впроваджується з урахуванням досвіду роботи іноземних партнерів Нацполіції України.

Керівник столичної поліції уточнив, що в Києві щодня додатково нестимуть службу чотири мобільні групи з десяти правоохоронців у кожній.

Прибуваючи на спецавтомобілях, які будуть припарковані в центрі території патрулювання, вони будуть розподілятися на наряди і в пішому порядку будуть відпрацьовувати відведену ділянку.

Нагадаємо, з 1 квітня співробітникам патрульної поліції України підвищили заробітну плату.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: