Пов'язана з Альперіним фірма спробувала оскаржити дії НАБУ

Читать на русском
Столичний райсуд відмовив одеській фірмі в оскарженні дій Національного бюро щодо вступу до спору з фіскалами.

Суд відмовив фірмі «Аль Мак», яка ймовірно пов'язана з бізнесменом Вадимом Альперіним, в оскарженні дії Національного антикорупційного бюро щодо вступу до участі в адміністративній справі за позовом компанії до фіскалів.

Таке рішення 20 березня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду скарги фірми, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується у документі, ТОВ «Аль Мак» подало скаргу на дії НАБУ, яке нібито безпідставно втручається у господарську діяльність фірми. На думку компанії, це виражалося в необґрунтованому вступі до участі в адміністративній справі за позовом ТОВ «Аль Мак» до Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області. Вказаним позовом фірма оскаржує наказ фіскалів про проведення документальної позапланової виїзної перевірки.

Вивчивши скаргу, суддя Вишняк відмовився відкривати за нею провадження.

Нагадаємо, інша пов'язана фірма з Альперіним оскаржила документальну перевірку. Водночас НАБУ намагалося відвести суддів в аналогічних позовах, а саме компаній «Ількасар» і «Прогрес-Тренд». Однак суд відмовив.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: