Екс-бійця «Торнадо» засудили до довічного ув'язнення

Читать на русском
Спікер Нацполіції повідомив, що суд визнав підозрюваного винним за всіма пунктами звинувачення.

Кіровський районний суд Дніпра виніс вирок колишньому бійцеві розформованого підрозділу «Торнадо» Олександру Пугачову: його засудили до довічного ув'язнення за вбивство двох патрульних поліцейських у Дніпрі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook спікера Національної поліції Ярослава Тракало.

Спікер Нацполіції повідомив, що суд визнав підозрюваного винним за всіма пунктами звинувачення.

«Пугачову оголосили про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу. Зокрема, і за ч. 2 ст. 115 КК - навмисне вбивство. З тих пір пройшло 2,6 роки. Сьогодні Кіровський районний суд Дніпра визнав підозрюваного винним за всіма пунктами звинувачення і повністю задовольнив вимоги сторони звинувачення. Вирок - довічне позбавлення волі з конфіскацією майна», - зазначив Тракало.

Відзначимо, 25 вересня 2016 року в Дніпрі, зупинивши автомобіль, який проїхав на заборонений сигнал світлофора, в перестрілці зі злочинцем загинув співробітник патрульної поліції Артем Кутушев. Його напарниця Ольга Макаренко від отриманого вогнепального поранення померла на операційному столі.

«У той же день стрілка, яким виявився розшукуваний за підозрою в скоєнні ряду тяжких злочинів уродженець Тамбовської області РФ і колишній боєць роти спецпризначення «Торнадо» Олександр Пугачов, поліція затримала в лікарні ім. Мечникова», - нагадав Тракало.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: