Геращенко розповів, на кого відволіклася поліцейська в Дніпрі

Читать на русском
Поліцейська Ольга Макаренко вчасно не відреагувала на те, що відбувається, тому що в цей час відволіклася на третю особу – водія маршрутки.
Антон ГеращенкоФото: novostimira.com.ua

Поліцейська Ольга Макаренко вчасно не відреагувала на те, що відбувається, тому що в цей момент відволіклася на третю особу – водія маршрутки.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

Він розповів, що керівництво МВС детально проаналізувало відео з нагрудної камери.

Аваков нагородив водія маршрутки, що перешкоджав убивці поліцейських у ДніпріМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив водія маршрутного таксі, 62-річного Валерія Тимоніна, який перешкоджав убивці патрульних поліцейських у Дніпрі 25 вересня, іменною зброєю «Форт-17».

«Там (на відео – Ред.) є момент, коли Ольга дійсно відволіклася. І розплатилася за це ціною власного життя та свого колеги. Вона могла стріляти в злочинця й ми аналізували уважно кожну її секунду, останні секунди її життя. Якби вона вистрілила в нього, вона могла влучити в мирних людей. Вона ціною свого життя не допустила загибелі мирних громадян», – розповів він.

Радник глави МВС також сказав, що особистість людини встановлена – це водій маршрутки, якого допитали.

«Жодних таємних моментів у цьому немає … Цей злочин буде розслідуваний у встановлені законом терміни, а підозрювана особа, вбивця Пугачов, я вважаю, має отримати довічне ув’язнення. Йому нічого робити серед людей», – зазначив Геращенко.

Нагадаємо, раніше Геращенко повідомляв, що посвідчення учасника бойових дій вбивці двох дніпровських поліцейських Олександра Пугачова було видане його матері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: