Заарештованому Пугачову продовжили термін утримання під вартою

Читать на русском
Шевченківській районний суд Дніпра продовжив термін утримання під вартою для підозрюваного у вбивстві двох патрульних Олександра Пугачова.

Екс-боєць «Торнадо» Олександр Пугачов, який застрелив у вересні двох поліцейських, за рішенням суду залишиться під вартою ще на два місяці.

Відповідну постанову виніс Шевченковкий райсуд Дніпра, пише «Українська правда», передає «Слово і Діло».

Нагадаємо, раніше підозрюваного у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова взяли під варту на 2 місяці.

У Дніпрі встановлять пам'ятник загиблим поліцейськимНа автовокзалі у Дніпрі встановлять меморіал працівникам патрульної поліції, які загинули внаслідок стрілянини.

Нагадаємо, 25 вересня о 10 ранку у Дніпрі злочинець застрелив поліцейського і поранив його напарницю, яка від отриманих травм померла в лікарні.

Невдовзі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві.

Підозрюваний Олександр Пугачов, за даними поліції, перебував у розшуку за викрадення та зґвалтування людей і створення злочинної організації.

У кінці вересня повідомлялося, що підозрюваний у вбивстві двох дніпровських поліцейських Олександр Пугачов найближчі два місяці буде перебувати під вартою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: