У ЦВК розповіли, коли можна буде змінити місце голосування

Читать на русском
З неділі, 7 квітня, громадяни України можуть подавати заяви про тимчасову зміну місця голосування на виборах президента 21 квітня 2019.

З неділі, 7 квітня, громадяни України можуть подавати заяви про тимчасову зміну місця голосування на виборах президента 21 квітня 2019.

Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук, передає «Слово і Діло».

За словами Сліпачук, від сьогодні, 7 квітня, українці мають право подавати заяви про тимчасову зміну місця для голосування без зміни виборчої адреси.

«З сьогоднішнього дня наші громадяни мають можливість змінювати місце голосування», - повідомила глава ЦВК.

Нагадаємо, раніше Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати першого туру виборів президента. Також ЦВК оголосила про проведення другого туру президентських виборів 21 квітня. Участь в другому турі візьмуть Володимир Зеленський та Петро Порошенко. За Володимира Зеленського віддали свої голоси 5 млн 714 тис. 304 осіб (30,14%), за Петра Порошенка - 3 млн 14 тис. 609 (15,95%).

Крім того, ЦВК під час засідання у неділю, 7 квітня, затвердила форму і текст виборчого бюлетеня до другого туру президентських виборів, який відбудеться 21 квітня 2019. Текст виборчого бюлетеня для повторного голосування з чергових виборів буде надрукований тільки з одного боку, державною мовою, на одному аркуші розміром 200 на 155 мм, блакитно-сірого кольору, з захисним знаком та захисними волокнами, з використанням захисних графічних елементів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: