Росія провела ракетні стрільби в Чорному морі

Читать на русском
Російські військові стверджують, що стрільби пройшли успішно. Район їхнього проведення був закритий для цивільного судноплавства.

Ракетні катери російського Чорноморського флоту «Івановець» і Р-60 провели навчальні стрільби ракетами «Москіт» по загону кораблів умовного супротивника.

РФ розпочала масштабні навчання десантників у окупованому КримуСьогодні, 25 березня, в окупованому Криму почалися масштабні навчання повітряно-десантних військ за участю півтори тисячі десантників і більше 300 одиниць військової техніки.

Про це повідомляє ТАСС в п'ятницю, 5 квітня, з посиланням на прес-службу флоту, передає «Слово і Діло».

«Ракетні катери «Івановець» і Р-60 у складі корабельної ударної групи провели ракетні стрільби протикорабельними ракетами «Москіт» по надводним цілям, що знаходяться на відстані понад 30 морських миль», - йдеться в повідомленні.

Російські військові стверджують, що стрільби пройшли успішно. Район їхнього проведення був закритий для цивільного судноплавства, для чого залучалися понад десятки надводних кораблів і суден забезпечення флоту.

Раніше міністри закордонних справ країн НАТО затвердили програму посилення присутності альянсу в Чорноморському регіоні через дії Росії.

Також нагадаємо, в кінці березня РФ провела масштабні навчання десантників в окупованому Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: