У Грузії стартували навчання НАТО

Читать на русском
У Грузії в понеділок, 18 березня, починаються командно-штабні навчання NATO-Georgia Exercise 2019 за участю військовослужбовців 24 країн НАТО та партнерів альянсу.

У Грузії в понеділок, 18 березня, починаються командно-штабні навчання NATO-Georgia Exercise 2019 за участю військовослужбовців 24 країн НАТО та партнерів альянсу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Грузія Online».

Військові навчання-2019: де братимуть участь Збройні сили УкраїниВ Україні в цьому році пройдуть п'ять багатонаціональних військових навчань, в тому числі Сі Бріз і Репід Трайдент.

Навчання проходитимуть на території спільного з НАТО тренувального і оціночного центру до 29 березня.

Метою навчань є підвищення оперативної сумісності збройних сил Грузії, Північноатлантичного альянсу і країн-партнерів, а також посилення можливостей управління і контролю Сил оборони Грузії.

У навчаннях візьмуть участь більше 350 військовослужбовців із 21 країн НАТО і трьох країн-партнерів. Зокрема, в цьому році в навчаннях беруть участь 24 країни (Албанія, Бельгія, Болгарія, Чехія, Німеччина, Данія, Естонія, Франція, Греція, Великобританія, Угорщина, Латвія, Литва, Голландія, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Туреччина і США, а також чотирьох країн-партнерів НАТО - Азербайджан, Фінляндія, Грузія та Швеція).

Як раніше стало відомо, водолази ЗСУ провели навчання в крижаному морі.

Також нагадаємо, 4 березня в Чорному морі розпочалися навчання НАТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: