Вибух на автостоянці в Кропивницькому: двоє підозрюваних заарештовані

Читать на русском
Суд заарештував з можливістю внесення застави другого підозрюваного у вибухах на автостоянці в Кропивницькому.

Суд заарештував із можливістю внесення застави другого підозрюваного у вибухах на автостоянці в Кропивницькому.

Про це заявив представник Генпрокуратури Андрій Лисенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Другому підозрюваному в масштабних вибухах в Кропивницькому обраний запобіжний захід у вигляді арешту, з можливістю внесення застави у понад мільйон гривень», - розповів прес-секретар.

Він уточнив, що цей підозрюваний є керівником підприємства. Прокуратура клопотала про його арешт без можливості внесення застави.

Ще раніше інженеру підприємства було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час, його зобов'язали носити електронний браслет. У той же час прокурори клопотали про утриманння його під вартою. Прокуратура готує апеляції на обидва рішення.

Нагадаємо, 27 березня о 20:00 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу з подальшим вибухом на автомобільній стоянці на вулиці Київська в Кропивницькому. Загорілися п'ять вантажівок і десять легкових автомобілів. Пожежу ліквідували о 22:45. У результаті події постраждали чотири особи. За фактом вибухів двом особам оголосили підозру в порушенні правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки. 1 квітня помер один із постраждалих.

Раніше була названа причини вибухів в Кропивницькому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: