Назвали причину вибухів у Кропивницькому

Читать на русском
Надзвичайна подія не пов'язана з діяльністю газової заправної станції, повідомили в прокуратурі Кіровоградської області.

Прокуратура Кіровоградської області повідомила, що вибухи в Кропивницькому на газозаправній станції сталися через порушення техніки безпеки при транспортуванні і перекачуванні газу.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 28 березня, інформує прес-служба прокуратури.

Вибухи в Кропивницькому: поліція відкрила справуПоліція відкрила справу за статтею порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

У прокуратурі зазначили, що взяли на контроль хід досудового розслідування щодо вибухів.

«Встановлено, що надзвичайна подія сталася на прилеглій до газової заправної станції території і не пов'язана з її діяльністю. Масштабні вибухи стали наслідком порушення техніки безпеки під час транспортування і перекачування газу між двома суб'єктами господарювання з використанням автоцистерн», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 березня о 20:00 в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу з подальшим вибухом на автомобільній стоянці по вулиці Київська в Кропивницькому. Загорілися п'ять вантажівок і десять легкових автомобілів. Пожежу ліквідували о 22:45. Внаслідок події постраждали чотири людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: