Вибухи в Кропивницькому: помер один із постраждалих

Читать на русском
В обласній лікарні помер водій автоцистерни з газом, яка стала причиною вибухів у Кропивницькому.

В обласній лікарні помер водій автоцистерни з газом, яка стала причиною вибухів у Кропивницькому.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє філія Громадського телебачення в Facebook.

Назвали причину вибухів у КропивницькомуНадзвичайна подія не пов'язана з діяльністю газової заправної станції, повідомили в прокуратурі Кіровоградської області.

Повідомляється, що за словами завідувача опікового відділення обласної лікарні Наталії Корчаки, 29 березня 58-річного Анатолія з Кривого Рогу перевели з реанімаційного відділення в опікове.

Місцеве видання «Утренний город» повідомило, що рятувальник, який отримав опіки середнього ступеня тяжкості, зараз знаходиться в задовільному стані. Інші пацієнти також йдуть на поправку.

Нагадаємо, за фактом масштабних вибухів у Кропивницького на газозаправній станції двом особам оголосили підозру в порушенні правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки.

Зараз прокуратура готує до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство буде наполягати на утриманні під вартою.

У Кропивницького вчора ввечері, 27 березня, прогриміло кілька сильних вибухів. Пізніше стало відомо, що вибухнула газова заправка. Місцеві ЗМІ повідомляли, що в мікрорайоні Ковалівка немає електрики. У сусідніх будинках вибуховою хвилею вибило вікна. У результаті вибухів постраждали чотири людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: