Зеленський відповів на можливе об'єднання з іншими кандидатами

Читать на русском
Кандидат у президенти України на виборах 2019 Володимир Зеленський виключає об'єднання з Юлією Тимошенко.

Кандидат у президенти України на виборах 2019 Володимир Зеленський виключає об'єднання з Юлією Тимошенко.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив, коментуючи публікацію результатів екзит-полів, передає кореспондент РБК-Україна.

Зеленський і Тимошенко відреагували на дані екзит-полівДо другого туру, згідно з попередніми результатами, проходять відомий актор і чинний президент.

Зеленський подякував українцям за підтримку та назвав результати екзит-полів, за даними яких він набирає близько 30% голосів, «початком шляху до перемоги". Крім того, він спростував будь-які переговори про підтримку в другому турі з Юлією Тимошенко.

У той же час глава його виборчого штабу Іван Баканов наголосив на важливості захисту цього результату.

«На превеликий жаль, з регіонів надходить інформація, що певні порушення під час виборчого процесу були. Ми будемо стежити за тим, що відбувається в регіонах, відбувається під час підрахунку голосів», - зазначив він.

Нагадаємо, за даними Національного екзит-полу на 18:00, зараз лідирує Володимир Зеленський з 30,4% голосів, за Порошенка віддали голоси 17,8% респондентів, у Юлії Тимошенко 14,2% голосів.

За даними екзит-полу, проведеного на замовлення 112, Зеленського підтримали 30,9% виборців. На другому місці Петро Порошенко з результатом в 18,8%, на третьому Юлія Тимошенко з 13,7%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: