У ЦВК назвали області з найбільшою явкою

Читать на русском
За попередніми даними щодо явки на виборах в Україні за станом на 11:00, найбільша активність виборців спостерігається в Запорізькій області.

За попередніми даними щодо явки на виборах в Україні за станом на 11:00, найбільша активність виборців спостерігається в Запорізькій області.

Про це близько 13:00 повідомили в Центральній виборчій комісії в неділю, 31 березня, пише «Слово і Діло».

Із ким домовлятимуться фаворити виборів напередодні другого туруДеякі з кандидатів-фаворитів президентських перегонів почали шукати союзників. Мета – заручитися підтримкою перед другим туром. Хто з них знайде найбільш вдалу конфігурацію? аналізував політолог Олександр Радчук.

Так, у Запорізькій області станом на 11:00 явка становила 20,74%. На другому місці Луганська область, де проголосували вже 20,61% виборців. На третьому місці Полтавська область, де активність виборців становить 20,55%. Також 20% явка зафіксована в Черкаській і Чернігівській областях.

Відзначимо, що станом на 13:30 інформацію про явку на 11:00 ранку до ЦВК передали 197 округів із 199.

Крім того, в ЦВК відзначають, що інформація із округів західних регіонів поки що не повністю була передана до Центрвиборчкому.

Нагадаємо, за останніми даними Центральної виборчої комісії, явка на президентських виборах станом на 11:00 складає 16,61%. Відповідні дані були передані до Центрвиборчкому з 193 з 199 виборчих округів.

Також відзначимо, в Києві біля ЦВК зібралися близько півсотні невідомих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: