«Редколегія» на UMN: все про президентські вибори-2019

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти напередодні дня тиші поговорять про президентські вибори.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із Дмитром Крапивенком («Український тиждень»), Ольгою Мусафіровою («Новая газета»), Тетяною Микитенко (Ragu.li).

Цього вечора напередодні «дня тиші» – остання можливість поговорити про вибори, кандидатів у президенти та оцінити шанси на перемогу кожного з них.

У «Редколегії» говоритимуть про фаворитів, про соцопитування та ймовірність виходу до другого туру різних претендентів на посаду глави держави.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 29 БЕРЕЗНЯskrypin.ua

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Дмитро Крапивенко («Український тиждень»), Ольга Мусафірова («Новая газета»), Тетяна Микитенко (Ragu.li) говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Раніше «Слово і Діло» писало, наскільки результати виборів президента в Україні збігалися з екзит-полами та соцопитуваннями. Наскільки співпадали екзит-поли та офіційні результати президентських виборів у світі.

Також ми проаналізували, як змінювалися букмекерські ставки на Порошенка, Тимошенко та Зеленського протягом місяця.

Нагадаємо, програми всіх кандидатів у президенти України, розібрані на обіцянки, а також їхні декларації на інфографіках та біографії можна подивитися на сайті «Слово і Діло» в розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: