#їхтребадебати. Кривенко та Скоцик зійдуться на теледебатах

Читать на русском
В ефірі телеканалу ATR стартував фінальний випуск дебатів у рамках проекту #Їхтребадебати, присвяченого президентській виборчій кампанії.

В ефірі телеканалу ATR стартував фінальний випуск дебатів у рамках проекту #Їхтребадебати, присвяченого президентській виборчій кампанії.

Як інформує «Слово і Діло», сьогодні 28 березня, в студію до Романа Скрипіна прийшли кандидати в президенти - самовисуванець Віталій Скоцик і нардеп Віктор Кривенко.

#ЇХТРЕБАДЕБАТИ: Олександр Скоцик VS Віктор Кривенкоskrypin.ua

За правилами проекту у кандидати в президенти матимуть 30 секунд на відповідь. Питання ставитиме ведучий та глядачі. Також учасники зможуть поставити питання один одному. Крім того, буде голосування на YouTube каналах.

Нагадаємо, Ukrainian Media Network, skrypin.ua разом з кримськотатарським телеканалом ATR запустили спеціальний проект до виборів президента України 2019 під назвою #Їхтребадебати.

Минулого четверга на #Їхтребадебати «лоб у лоб» зіткнулися два кандидата в президенти: нардеп Ольга Богомолець і самовисуванець та політичний діяч Роман Безсмертний.

У другому випуску дебатів взяли участь адвокат і координатор громадського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк і лідер політичної партії «5.10.» Геннадій Балашов.

А першому гостями студії були українська телеведуча і журналіст Юлія Литвиненко та народний депутат України Юрій Дерев'янко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: